top of page

Am înființat acest cămin de bătrâni cu gândul la părinții și bunicii noștri. Vrem să oferim rezidenților de la Căminul de bătrâni Sfântul Ilie Ghencea condițiile pe care le dorim inclusiv pentru seniorii din familiile noastre. 

Despre Căminul de bătrâni

Sfântul Ilie Ghencea 

Am trecut, ca mulți alții, prin experiența unor cazuri speciale în familie. Bunicul meu și bunica soției au a fost diagnosticați cu Alzheimer și, din păcate, la momentul respectiv, nu am găsit locul potrivit pentru niciunul dintre ei. Am vrut pentru ei nu un azil de bătrâni, ci un cămin care să le asigure nu doar îngrijirea, ci mai ales atmosfera potrivită. Am căutat locul care să nu-i facă să se simtă abandonați.

 

Experiența noastră cu siguranță nu este singulară. Așa că am decis să punem bazele unui centru pentru seniori așa cum l-am fi dorit pentru bunicii noștri. Așa a luat naștere Căminul de Bătrâni Sfântul Ilie Ghencea. Este un cămin de bătrâni dedicat nu doar celor din zona Ghencea sau Drumul Taberei, ci pentru toți bucureștenii și pentru toți cei care își doresc îngrijire de calitate la un preț decent pentru părinții și bunicii lor.  

bottom of page